Kuchařský nůž 20 cm Twin Four Star II + ocílka, Zwilling
Kód: SETZW-FS1Související produkty
Detailní popis produktu
O noži TWIN Four Star II lze hovořit také jako o znovuzrození legendy. Nerezová koncovka s laserem vytvořeným logem, kterou nůž dostal, nemá jen designový účel, ale také dává noži velmi přesnou rovnováhu pro větší bezpečnost. Rukojeť je v černé barvě a z nerezové oceli. Prodloužený okraj zabrání tomu, aby nůž vypadl z ruky; je velmi pohodlný a rukojeť velmi oceníte při dlouhé práci. Na základě těchto kvalit je vyhledáván profesionálními kuchaři.
Kuchařský nůž by neměl chybět v žádné kuchyni. Nůž má velmi pevnou konstrukci, proto se hodí například na přípravu hovězího masa, přípravu steaků, krájení zeleniny a např. také na sekání bylinek. Jde všeobecně o nejrozšířenější nůž ve všech kuchyních světa.
Vlastnosti kuchařského nože Zwilling Four Star II
- každý nůž je perfektně vyvážený
- ručně broušený, laesrová kontrola ostří
- FRIODUR® - mrazem tvrzená; tento patentovaný proces dodá noži větší tvrdost a odolnost proti korozi
- SIGMAFORE® - nůž je kován z jednoho kusu oceli, větší pevnost nože a kvalitnější ostří
- speciální směs ocele vyráběná na zakázku pro společnost Zwilling J. A. Henckels
- doživotní záruka na výrobní vady
- rukojeť: syntetický materiál
- způsob výroby: kovaný nůž
- tvrdost: 57° Rockwella
- váha: 234 g
- délka ocílky 26 cm
- ocílku je možné zavěsit
„Nože Zwilling jsem si oblíbil už před desítkami let, a stejně jako nádobí od této značky, mne doprovází na každém kroku. Maso, steaky, ryby, zeleninu a mnoho jiného připravuji výhradně s těmito noži. Ať už se jedná o jakoukoliv řadu, vždy je kvalitně zpracovaná a nože se perfektně drží v ruce”.
Ondřej Mikoláš | Foodbloger
Několik tipů při práci s noži Zwilling, které zvýší životnostost ostří
- vyvarujte se krájení na tvrdých površích jako je kámen, sklo, kov a pod.
- po práci nůž ručně omyjte vodou, opláchněte a ihned osušte
- některé typy nožů lze mýt v myčce, avšak tento způsob nedoporučejeme; nůž lze snadno a nenávratně poškodit
- pravidelně udržujte ostří pomocí ocílky
- skladujte nůž na bezpečném místě, chraňte ostří před nárazy, případně třením s jinými produkty
- používejte zásuvné bloky, magnetické lišty a nebo ochraná pouzdra
Proč nedávat nože do myčky a raději je mýt v ruce
- příliš vysoká teplota nožům nesvědčí, může dojít k poškození rukojeti
- nůž může poškodit myčku
- tření o jiné předměty
- zaschlé skrvny od jídla mohou poškodit čepel nože
- příliš agresivní prostředky
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kuchařské nože |
---|---|
Záruka: | Doživotní ( čepel) |
Délka ostří: | 20 cm |
Materiál rukojeti: | Syntetický materiál |
Tvrdost: | 57 HRC |
Země výroby: | Německo |
Kovaný nůž: | Ano |
Položka byla vyprodána… |