Špikovací nůž 10 cm Shun Premier Tim Mälzer, Kai

Kód: TDM-1700
3 550 Kč
Vyprodáno
Můžeme doručit do:
30.11.2021
Položka byla vyprodána…

Špikovací nůž 10 cm Shun Premier Tim Mälzer, od značky KAI je je inspirován mistrovským uměním výroby samurajských mečů. Nůž je vyroben z 32 vrstev damaškové oceli. Ručně tepaný povrch; rujokeť: ořechové dřevo; tvrdost: 61° Rockwella.

Detailní informace

Garance doručení
Garance doručení
nepoškozeného zboží
Vybíráme
Vybíráme
pouze ty nejlepší produkty
Veškeré objednávky
Veškeré objednávky
expedujeme obratem
Vařením
Vařením
doslova žijeme každý den

Detailní popis produktu

Výroba japonského nože Shun Premier Tim Mälzer Kai je inspirována mistrovským uměním výroby samurajských mečů. Ručně tepaný vzhled a pečlivě vybrané materiály dodávají noži opravdovou vyjímečnost. Pohodlná rukojeť z ořechového dřeva je vhodná jak pro praváky, tak pro leváky. Nože Shun Premier Tim Mälzer uspokojí i ty nejnáročnější kuchaře.

Špikovací nůž je určen ke špikovaní masa. Díky své tenké a krátke čepeli dokáže udělat perfektní kapsu aniž by jste maso prořízli. Hodí se také k čištění masa, zeleniny nebo ovoce. 

Vlastnosti špikovacího nože Shun Premier Tim Mälzer

  • ručně broušený
  • ručně tepaný povrch 
  • optimální vyvážení
  • dlouhá životnost ostří
  • 32 vrstev damaškové oceli
  • pohodlná a pevná rukojeť
  • rukojeť: ořechové dřevo s kovovou koncovkou
  • způsob výroby: kovaný nůž
  • tvrdost: 61° Rockwella
  • váha: 75 g

 


 

“Dobrý a ostrý nůž nejen usnadní práci, ale také dává pokrmům preciznost díky přesně nakrájeným surovinám. Společně s výrobcem nožů Kai jsme vytvořili řadu, kterou si jistě oblíbí každý, kdo pracuje jak s masem a steaky, tak s celou řadou zeleniny.”

Tim Mälzer | Šéfkuchař, majitel restaurace Bullerei a autor několika knih o vaření 


  

Proč nedávat nože do myčky a raději je mýt v ruce

  • příliš vysoká teplota nožům nesvědčí, může dojít k poškození rukojeti
  • nůž může poškodit myčku
  • tření o jiné předměty
  • zaschlé skrvny od jídla mohou poškodit čepel nože
  • příliš agresivní prostředky

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Špikovací nože
Záruka: 2 roky
Použití nože: Čištění masa, Špikování, Zelenina, Česnek, Ovoce, Jahody
Délka ostří: 10 cm
Materiál rukojeti: Dřevo
Tvrdost: 61 HRC
Země výroby: Japonsko
Damašková ocel: Ano
Kovaný nůž: Ano
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
10x
4
1x
3
0x
2
1x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
denishenry