Nůž na chléb 23 cm, Miyabi 6000MCT

Japonský nůž na chléb 23 cm Miyabi 6000MCT je vyráběn tradičními postupy v továrně Zwilling J.A. Heckels v japonském městě Seki. Zakřivená rukojeť z odolného dřeva Cocobolo Pakka dává noži výjimečnou eleganci a zároveň zajišťuje pohodlí a bezpečnost. Jádro extrémně tvrdé práškové oceli MicroCarbide MC63 je obklopeno dalšími vrstvami ocele.

Dostupnost Vyprodáno
Můžeme doručit do:
21.6.2024
Možnosti doručení
Kód: 1001981
7 270 Kč
Nůž na chléb 23 cm, Miyabi 6000MCT
Garance doručení
Garance doručení
nepoškozeného zboží
Ty nejlepší produkty
Vybíráme
pouze ty nejlepší produkty
Veškeré objednávky
Veškeré objednávky
expedujeme obratem
Vařením
Vařením
doslova žijeme každý den

Nůž na chléb má typickou vlnkovanou čepel. Je určen na krájení chleba a jiného pečiva s kůrkou, která ostatním nožům tupí ostří.Využít ho můžete například i při čištění a krájení ananasu, který má tvrdší slupku.

Pečivo
Bagety
Rajčata
Ananas
Dorty

MIYABI 6000MCT, estetika, funkčnost, design. Čepel japonského nože je ostrá tak, jak lze od nože této kvality očekávat. Pokud jde o konstrukci čepele, a především rukojeti, jsou tyto nože naprosto jedinečné.

Zakřivená rukojeť z odolného dřeva Cocobolo Pakka dává noži výjimečnou eleganci a zároveň zajišťuje pohodlí a bezpečnost. Mozaika a dekorativní koncovka na noži zdůrazňují jeho sofistikovaný vzhled. Jádro extrémně tvrdé práškové oceli MicroCarbide MC63 je obklopeno dalšími vrstvami ocele. Nože MIYABI jsou vyráběny tradičními postupy v továrně Zwilling J.A. Henckels v japonském městě Seki.

Vlastnosti japonského nože na chléb Miyabi 6000MCT

  • jádro z mikrokarbidové práškové ocele MC63 vložené mezi 100 vrstev ocele
  • CRYODUR® – čepel kalená speciální technologií (včetně kalení při -196°C)
  • autentický profil čepele
  • rukojeť ve tvaru "D" ze dřeva Cocobolo Pakka
  • čepel ostřená tradiční technikou HONBAZUKE
  • povrchová úprava Tsuchime - čepel s ručně tepaným povrchem
  • tvrdost 63 stupňů podle Rockwellovi stupnice
  • úhel hran 9,5 až 12 stupňů
  • každý nůž je perfektně vyvážený
  • doživotní záruka na výrobní vady
  • váha 199 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Nože na chléb a pečivo
Záruka: Doživotní (čepel)
? Série: 6000MCT
Použití nože: Pečivo, Bagety, Rajčata, Ananas, Dorty
Délka ostří: 23 cm
? Tvrdost: 63 HRC
Země výroby: Japonsko
Kovaný nůž: Ano
Materiál rukojeti: Dřevo

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
5x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:

Podobné produkty

Kuchařský nůž 20 cm Wasabi Black, Kai
Oblíbené
1 550 Kč
6720C
balarini tevere nuz na chleb
1 020 Kč
1001050
Nůž na chléb 20 cm Professional S, Zwilling 1001501
Nůž na chléb a pečivo 20 cm Four Star, Zwilling
2 490 Kč
1001587
Nůž na chléb 23 cm Wasabi Black, Kai
1 799 Kč
6723B
Nůž na chléb 21 cm Classic, Opinel
779 Kč
001816