Nůž na chléb 23 cm, Miyabi 6000MCT
Japonský nůž na chléb 23 cm Miyabi 6000MCT je vyráběn tradičními postupy v továrně Zwilling J.A. Heckels v japonském městě Seki. Zakřivená rukojeť z odolného dřeva Cocobolo Pakka dává noži výjimečnou eleganci a zároveň zajišťuje pohodlí a bezpečnost. Jádro extrémně tvrdé práškové oceli MicroCarbide MC63 je obklopeno dalšími vrstvami ocele.
Nůž na chléb má typickou vlnkovanou čepel. Je určen na krájení chleba a jiného pečiva s kůrkou, která ostatním nožům tupí ostří.Využít ho můžete například i při čištění a krájení ananasu, který má tvrdší slupku.
MIYABI 6000MCT, estetika, funkčnost, design. Čepel japonského nože je ostrá tak, jak lze od nože této kvality očekávat. Pokud jde o konstrukci čepele, a především rukojeti, jsou tyto nože naprosto jedinečné.
Zakřivená rukojeť z odolného dřeva Cocobolo Pakka dává noži výjimečnou eleganci a zároveň zajišťuje pohodlí a bezpečnost. Mozaika a dekorativní koncovka na noži zdůrazňují jeho sofistikovaný vzhled. Jádro extrémně tvrdé práškové oceli MicroCarbide MC63 je obklopeno dalšími vrstvami ocele. Nože MIYABI jsou vyráběny tradičními postupy v továrně Zwilling J.A. Henckels v japonském městě Seki.
Vlastnosti japonského nože na chléb Miyabi 6000MCT
- jádro z mikrokarbidové práškové ocele MC63 vložené mezi 100 vrstev ocele
- CRYODUR® – čepel kalená speciální technologií (včetně kalení při -196°C)
- autentický profil čepele
- rukojeť ve tvaru "D" ze dřeva Cocobolo Pakka
- čepel ostřená tradiční technikou HONBAZUKE
- povrchová úprava Tsuchime - čepel s ručně tepaným povrchem
- tvrdost 63 stupňů podle Rockwellovi stupnice
- úhel hran 9,5 až 12 stupňů
- každý nůž je perfektně vyvážený
- doživotní záruka na výrobní vady
- váha 199 g