Nůž na chléb 20 cm Twin Point, Zwilling

Kuchařský nůž 20 cm Twin Point má typickou vlnkovanou čepel. Je určen na krájení chleba a jiného pečiva s kůrkou. Skvělý poměr cena/výkon. Způsob výroby: lisovaný nůž; rukojeť: syntetický materiál; tvrdost: 57° Rockwella.

Dostupnost Vyprodáno
Můžeme doručit do:
26.6.2024
Možnosti doručení
Kód: 32326-201
1 059 Kč
Nůž na chléb 20 cm Twin Point, Zwilling
Garance doručení
Garance doručení
nepoškozeného zboží
Ty nejlepší produkty
Vybíráme
pouze ty nejlepší produkty
Veškeré objednávky
Veškeré objednávky
expedujeme obratem
Vařením
Vařením
doslova žijeme každý den

Nůž Twin Point je všestranný nůž pro domácí kuchyně. Předností tohoto nože je použití kvalitní ocele, ze které se vyrábí veškeré nože Zwilling. Nůž tak disponuje perfektním ostřím a vynikajícím poměrem cena/výkon. Černá rukojeť je opatřena logem Zwilling a její protiskluzový povrch zabraňuje vyklouznutí z ruky.

Nůž na chléb má typickou vlnkovanou čepel. Je určen na krájení chleba a jiného pečiva s kůrkou, která ostatním nožům tupí ostří.Využít ho můžete například i při čištění a krájení ananasu, který má tvrdší slupku.

Vlastnosti nože na chléb Zwilling Twin Point

  • protiskluzová rukojeť
  • každý nůž je perfektně vyvážený
  • ručně broušený, laesrová kontrola ostří
  • FRIODUR® - mrazem tvrzená ocel; tento patentovaný proces dodá noži větší tvrdost a odolnost proti korozi
  • speciální směs ocele vyráběná na zakázku pro společnost Zwilling J. A. Henckels
  • doživotní záruka na výrobní vady
  • rukojeť: syntetický materiál
  • způsob výroby: lisovaný nůž
  • tvrdost: +- 57° Rockwella
  • váha: 96 g

Několik tipů při práci s noži Zwilling, které zvýší životnostost ostří

  • vyvarujte se krájení na tvrdých površích jako je kámen, sklo, kov a pod.
  • po práci nůž ručně omyjte vodou, opláchněte a ihned osušte
  • některé typy nožů lze mýt v myčce, avšak tento způsob nedoporučejeme; nůž lze snadno a nenávratně poškodit
  • pravidelně udržujte ostří pomocí ocílky
  • skladujte nůž na bezpečném místě, chraňte ostří před nárazy, případně třením s jinými produkty
  • používejte zásuvné bloky, magnetické lišty a nebo ochraná pouzdra

Proč nedávat nože do myčky a raději je mýt v ruce

  • příliš vysoká teplota nožům nesvědčí, může dojít k poškození rukojeti
  • nůž může poškodit myčku
  • tření o jiné předměty
  • zaschlé skrvny od jídla mohou poškodit čepel nože
  • příliš agresivní prostředky 

Doplňkové parametry

Kategorie: Nože na chléb a pečivo
Záruka: Doživotní (čepel)
Použití nože: Pečivo, Bagety, Rajčata, Ananas, Dorty
Délka ostří: 20 cm
? Tvrdost: 57 HRC
Země výroby: Německo
Materiál rukojeti: Syntetický materiál

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
0x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:

Podobné produkty

Kuchařský nůž 16 cm Professional S, Zwilling 1001471
Vykosťovací nůž 14 cm Professional S, Zwilling 1001490
Kuchařský nůž 20 cm Classic, Opinel
889 Kč
001818
Set nožů 4 ks Les Essentiels Loft, Opinel
885 Kč
001626
Set nožů 4 ks Les Essentiels Natural, Opinel
828 Kč
001300