Set nožů 2 ks, Miyabi 5000FCD
Japonský kuchařský nůž Gyutoh 16 cm Miyabi 5000FCD je vyráběn tradičními postupy v továrně Zwilling J.A. Heckels v japonském městě Seki. Jádro je z tvrdé FC61 oceli, vložené mezi 48 vrstev damaškové ocele. Dlouhotvrající ostří, speciální damaškový vzor a pohodlná rukojeť je u tohoto nože předností.
Japonské nože Miyabi 5000FCD mají tradiční rukojeť je ve tvaru "D" z odolného dřeva Pakka, což umožňuje neúnavné a pohodlné krájení. Kovové koncovky a červené proužky dodávají noži elegantní vzhled. Jádro je z tvrdé FC61 ocele, vložené mezi 48 vrstev damaškové ocele, čímž nůž dostává originální vzor čepele. Nože MIYABI jsou vyráběny tradičními postupy v továrně Zwilling J.A. Henckels v japonském městě Seki.
“První, co musíte v kuchyni udělat abyste připravili perfektní pokrm je zajistit dobrý nůž, jelikož přesně nakrájené tvary dodají vašemu pokrmu preciznost.”
Rokusaburo Michiba, televizní hvězda Iron Chef, Japonsko a USA
Výhodný set nožů obsahuje
- 1x špikovací nůž Shotoh 11 cm
- 1x kuchařský nůž Gyutoh 20 cm
- tento set nožů se skládá z jednotlivých nožů
Vlastnosti japonského Santoku nože Miyabi 5000FCD
- jádro z velmi tvrdé ocele FC61 vložené mezi 48 vrstev damaškové ocele
- CRYODUR® – čepel kalená speciální technologií (včetně kalení při -196°C)
- autentický profil čepele
- rukojeť ve tvaru "D"
- čepel ostřená tradiční technikou HONBAZUKE
- rukojeť: dřevo Pakka
- tvrdost: 61° Rockwella
- úhel hran: 9,5 až 12 stupňů
- každý nůž je perfektně vyvážený
- doživotní záruka na výrobní vady
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sady kuchyňských nožů |
---|---|
Záruka: | Doživotní (čepel) |
? Série: | 5000FCD |
Použití nože: | Univerzální, Maso, Čištění masa, Zelenina, Cibule, Brambory, Ovoce, Bylinky |
Délka ostří: | 11 cm, 20 cm |
? Tvrdost: | 61 HRC |
Země výroby: | Japonsko |
? Damašková ocel: | Ano |
Kovaný nůž: | Ano |
Materiál rukojeti: | Dřevo |
Celkový počet kusů v sadě: | 2 |
Počet nožů v sadě: | 2 |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.