Nůž na chléb 20 cm Professional S, Zwilling

Nůž na chléb 20 cm Professional S má typickou vlnkovanou čepel. Je určen na krájení chleba a jiného pečiva s kůrkou. Rukojeť: syntetický materiál; tvrdost: 57° Rockwella; způsob výroby: kovaný nůž.

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do:
3.4.2024
Možnosti doručení
Kód: 1001501
2 590 Kč
Nůž na chléb 20 cm Professional S, Zwilling
Garance doručení
Garance doručení
nepoškozeného zboží
Ty nejlepší produkty
Vybíráme
pouze ty nejlepší produkty
Veškeré objednávky
Veškeré objednávky
expedujeme obratem
Vařením
Vařením
doslova žijeme každý den

Nůž na chléb má typickou vlnkovanou čepel. Je určen na krájení chleba a jiného pečiva s kůrkou, která ostatním nožům tupí ostří.Využít ho můžete například i při čištění a krájení ananasu, který má tvrdší slupku.

Pečivo
Bagety
Rajčata
Ananas
Dorty

Nože Professional S jsou tradiční celosvětově známé nože se třemi nýty. Díky své typické střence jsou tyto vyhledávány jak amatérskými, tak profesionálními kuchaři. Rukojeť je černá a ze syntetického materiálu. Nůž je optimálně vyvážen, a stejně jako u ostatních nožů Zwilling, je kladen vysoký důraz na to, aby perfektně padnul do ruky.

„Nejlepší ocel, dokonalost zpracování a vyváženost solingenských nožů Zwilling jsou v každé dobré kuchyni nezbytností. Kvalitní a ostré nože jsou něco, bez čeho se jakýkoliv kuchař za žádných okolností neobejde. Jsou základním kamenem každé správné kuchyně.”

Zdeněk Pohlreich, šéfkuchař

Vlastnosti nože na chléb Zwilling Professional S

  • každý nůž je precizně vyvážený
  • ručně broušený, laesrová kontrola ostří
  • FRIODUR® - mrazem tvrzená; tento patentovaný proces dodá noži větší tvrdost a odolnost proti korozi
  • SIGMAFORE® - nůž je kován z jednoho kusu oceli, větší pevnost nože a kvalitnější ostří
  • speciální směs ocele vyráběná na zakázku pro společnost Zwilling J. A. Henckels
  • doživotní záruka na výrobní vady
  • rukojeť: syntetický materiál
  • tvrdost: 57° Rockwella

Údržba a práce s noži Zwilling

Aby nůž zůstal ostrý a vydržel vám dlouhé desítky let, přikládáme několik rad, které prodlouží nejen životnost, ale pomohou k tomu, aby se vám s nožem vždy dobře krájelo.

  • vyvarujte se krájení na tvrdých površích jako je kámen, sklo, kov a pod.
  • nůž nedávejte do myčky - příliš vysoká teplota nožům nesvědčí, může dojít k poškození rukojeti nebo se na čepeli mohou objevit skvrny od mycích prostředků
  • po práci nůž ručně omyjte vodou, opláchněte a ihned osušte
  • pravidelně udržujte ostří pomocí ocílky
  • skladujte nůž na bezpečném místě, chraňte ostří před nárazy, případně třením s jinými produkty
  • používejte zásuvné bloky, magnetické lišty a nebo ochranná pouzdra

Broušení nože Professional S

Stejně jako pro další kuchyňské nože Zwilling lze tento nůž brousit několika způsoby. Mezi ně patří běžné udržovaní na ocílce. Nejvhodnější je například řeznická ocílka v délce 31 cm s větším brusným efektem či broušení na kameni Zwilling s hrubostí 250 a 1000.

Pokud chcete noži dodat něco navíc, můžete ještě používat kožený brousek, který ostří finálně vyhladí a vyleští. Pro tento nůž jsou vhodné jakékoliv doplňky z naší nabídky. 

Doplňkové parametry

Kategorie: Nože na chléb a pečivo, Kuchyňské nože 57 HRC, Kuchyňské nože 20 cm, Německé nože, Kované nože
Záruka: Doživotní (čepel)
? Série: Professional S
Použití nože: Pečivo, Bagety, Rajčata, Ananas, Dorty
Délka ostří: 20 cm
? Tvrdost: 57 HRC
Země výroby: Německo
Kovaný nůž: Ano
Materiál rukojeti: Plast

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
9x
4
0x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:

Podobné produkty

Nůž na chléb a pečivo 20 cm Four Star, Zwilling
2 490 Kč
1001587
balarini tevere nuz na chleb
1 020 Kč
1001050
Nůž na chléb 23 cm Wasabi Black, Kai
1 799 Kč
6723B
Nůž na chléb 21 cm Classic, Opinel
779 Kč
001816
Nůž na chléb 20,5 cm Olive, Forged
1 710 Kč
SDV-305195